Prijava Registracija

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Fiera - Casa Moderna - Udine(IT) 27.09.do 06.10.2014.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
  • veličina pisma smanji veličinu pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
  • Ispis
  • Pošalji e-mail
  • My Great Web page

Udine,  27.09.2014.
Mjesto upoznavanja s postojećim trendovima, mjesto gdje se istovremeno može vidjeti, usporediti, ocijeniti i istog trenutka dobiti povratna informacija o proizvodu ili usluzi te moći izravno sagledati položaj tvrtke u odnosu na konkurenciju - vrijednost je regionalnih i međunarodnih sajmova.

Na ovogodišnjem sajmu uređenja doma i okućnica koji se održava od 27.09.2014. do 06.10.2014 u Udinama, Italija, možete upoznati novitete na svjetskom tržištu po pitanju trenova izgradnje i uređenje svojih domova ili turističkih objekata s naglaskom na obnovljivim izvorima energije, praktičnost te ekologiju.

Kao novitet na odjelu ekologija i energetska učinkovitost, u suradnji ESSELLE COSTRUZIONI iz Monfalcona (IT) i  GRADNJA VILLA MARIS d.o.o. iz Umaga, izloženi smo brendom BIODESIGNPOOLS - eksponatom bazena gdje u malom možete utvrditi ljepotu designa, isprobati rad hidro masaže, aeroterapije,  te uvidjeti  prilagodljivost i kvalitetu proizvoda koji sve više uzima maha u realizaciji bazena prirodnim materijalima pritom zadržavajući udobnost tradicionalnog bazena.

Posjetite nas na sajmu - Fiera 'CASA MODERNA', Udine od 27.09.2014. do 06.10.2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitano 1503 puta

Tko je Online

Imamo 7 gostiju i nema članova online