Prijava Registracija

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

UMAGEXPO - Umag, 25.04.2014 do 04.05.2014.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
  • veličina pisma smanji veličinu pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
  • Ispis
  • Pošalji e-mail
  • My Great Web page

UMAGEXPO - UMAG od 25.04.2014 do 04.05.2014.
Sudjelovanje na sajmu najkraći je put za ostvarivanje prvog kontakta s potencijalnim partnerima te nezaobilazno mjesto susreta struke,promocije proizvoda, razmjene iskustava te sklapanja poslova. Sajmovi su mjesto upoznavanja s postojećim trendovima, mjesto gdje se istovremeno može vidjeti, usporediti, ocijeniti i istog trenutka dobiti povratna informacija o proizvodu ili usluzi te moći izravno sagledati položaj tvrtke u odnosu na konkurenciju.
Značenje sajma raste iz dana u dan stoga danas velik broj tvrtki koristi upravo sajmove kao osnovni i najvažniji element marketinškog predstavljanja.

Koristimo priliku da putem poznatog umaškog sajma UMAGEXPO 2014. prezentiramo Biodesign patent, prvi puta na HR tržištu. Biodesignpools je više od običnog bazena. Nekoliko je dana dovoljno da svoju okučnicu pretvorite u prošireni kućni ambijent, vodeni prostor za opuštanje i uživanje. Sjedeće i ležeće pozicije, hidromasaža i aeroterapija, gajzer, led svijeta, samo su dio opreme koje pruža Biodesignpools.

12mj godišnje uživate u prekrasnom jezeru za kupanje koje uljepšava i povećava vrijednost vaše okućnice - povećava udobnost Vaše obitelji i Vaših gostiju.
Posjetite nas na sajmu UMAGEXPO - UMAG od 25.04.2014 do 04.05.2014.
  
Više na :
http://www.umagexpo.com/index.php/hr/
https://www.hgk.hr/wp-content/blogs.dir/1/files_mf/kalendar_hrv_2014_tisak.pdf

Pročitano 1964 puta

Tko je Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online